Ghidul solicitantului pentru POR 7.1, privind investiţiile în turism -Apel dedicat Strategiei UE pentru Regiunea Dunării (SUERD)

26 Mai 2017

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a publicat în data de 26 mai 2017 spre consultare publică, Ghidul Solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Axei prioritare 7–Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabilă a turismului, Prioritatea de investiţii 7.1-Sprijinirea unei creșteri favorabile ocupării forței de muncă, prin dezvoltarea potențialului endogen ca parte a unei strategii teritoriale pentru anumite zone, care să includă reconversia regiunilor industriale aflate în declin, precum și sporirea accesibilității și dezvoltarea resurselor naturale și culturale specifice (Investiţii în infrastructura de turism), Apel dedicat Strategiei UE pentru Regiunea Dunării (SUERD).

Eventualele observații și propuneri pot fi transmise, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , până la data de 9 iunie 2017.

Acest apel se adresează unităţilor administrativ-teritoriale și instituțiilor administraţiei publice locale din cadrul Strategiei UE pentru Regiunea Dunării (SUERD).
Valoarea minimă totală a unui proiect este de 100.000 EUR, iar valoarea maximă totală a proiectului nu va depăşi 5.000.000 EUR echivalent în lei la cursul de schimb Inforeuro valabil la data lansării apelului de proiecte. Aceste plafoane se aplică întregii valori a finanțării nerambursabile.
* * *
Programul Operațional Regional este unul dintre programele operaționale din generația 2014-2020 implementate în România, cofinanțate din fondurile europene structurale și de investiții şi gestionate de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE), în calitate de Autoritate de Management. Joaca cele mai bune jocuri friv acest site friv juegos jocuri online.