Uniunea Europeana     Guvernul Romaniei   Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice   Instrumente Structurale 2007-2013

A fost publicat Ghidul solicitantului pentru prioritatea de investiţie 2.2. - Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor (a doua consultare publică)

04 Noiembrie 2016

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a publicat astăzi, 4 noiembrie a.c., pentru o nouă consultare publică, versiunea consolidată a ”Ghidului Solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul priorității de investiții 2.2. - Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”.

Noua versiune este rezultatul analizei a aproximativ 860 de întrebări, propuneri și observații primite pe parcursul primei etape de consultări.
Eventualele observații sau comentarii la Ghid se pot transmite la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , până la 11.11.2016, ora 16.00.

* * *

Programul Operațional Regional este unul dintre cele 7 programe operaționale din generația 2014-2020 implementate în România, cofinanțate din fondurile europene structurale și de investiții și unul dintre cele 2 programe operaționale gestionate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), în calitate de Autoritate de Management. Joaca jocuri online chosen.games pentru copii.